Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró PDF

Posted by

By Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

ISBN-10: 1517352878

ISBN-13: 9781517352875

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar l. a. sang, los angeles prostitució i les conseqüències de los angeles guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com period los angeles forma de vida que duien els musulmans i berebers de l. a. Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada in step with uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a los angeles Mediterrània. És attainable trobar virtuts com l. a. noblesa, l´amor i los angeles compassió enmig del gran drama que suposà l. a. Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre los angeles fi de l. a. Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL mystery DE los angeles TRAMUNTANA és un còmic sobre los angeles Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic according to a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, according toò aquesta type que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat l. a. seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. hello ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. hello ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. according toò lo més very important: hello ha autèntic amor i vertader compromís. hello ha imaginació, according toò també fidelitat. hello ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, consistent withò alhora expressiva. los angeles història d’amor afegeix un point que és imaginari, in line withò ben attainable, fins i tot possible, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. in step with acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a los angeles vista, i el gran detallisme que los angeles caracteritza, aconsegueix lo que semblava most unlikely: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com los angeles de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, in line with a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga l. a. redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El mystery de l. a. Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.

Show description

Read Online or Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) PDF

Best historical fiction graphic novels books

Jean-Yves Delitte's Le sang des lâches (Tome 1) - La Vengeance de Yama (French PDF

1641, dans les Indes Orientales, un campement anglais est mis à sac et ses occupants sont sauvagement assassinés. Plus de vingt ans plus tard, dans le royaume d'Angleterre, Arthur J. Joyce Byron Pike, significant au most popular Royal Regiment of Horse et détaché auprès de los angeles police du roi au titre d'enquêteur vital, tente d'élucider le mystère qui entoure los angeles découverte de corps atrocement mutilés.

Waterloo : Le chant du départ (French Edition) by Bruno Falba,Maurizio Geminiani,Christophe Regnault,Andrea PDF

"Une bataille. Une défaite. l. a. fin de l’empire 19 juin 1815, à l’aube. Non loin de Waterloo, au bord de l. a. Sambre. Un homme est sur le aspect d’être fusillé par l’armée prussienne. Celui qui doit lui bander les yeux avant l’ultime sentence reconnait alors le baron Larrey, chirurgien en chef de los angeles garde de Napoléon Bonaparte en personne !

Download PDF by Mathieu Mariolle,Roberto Meli,Julien Loiseau: Saladin (Ils ont fait l'Histoire) (French Edition)

"Celui qui reçoit l. a. victoire de Dieu. 1187. L’armée de Saladin est aux portes de Jérusalem. Voilà près de cinq ans que le Sultan mène le djihad contre les Francs, s’apprêtant à devenir le most popular Musulman à reprendre los angeles ville aux Chrétiens. Mais pour réussir ce journey de strength, Saladin a dû dans un most appropriate temps person de tout son expertise politique, diplomatique et militaire pour unifier l’ensemble des peuples musulmans d’Arabie, du Caire à Mossoul, et devenir le chef légitime de l’Islam sunnite.

Get Le Masque de fer - Tome 06 : Le Roi des comédiens (French PDF

"« En janvier 1622, un fils est né qui a été arraché au sein de sa mère par des sbires de l. a. reine Anne d'Autriche et du cardinal de Richelieu. .. Or, dans le même speedy, un autre nouveau-né trépassait dans los angeles famille Poquelin. .. l. a. nourrice a remplacé le corps mort par un vivant. .. L'enfant a été baptisé du nom de Jean-Baptiste et élevé comme un fils de marchands.

Extra resources for Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Sample text

Download PDF sample

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró


by James
4.4

Rated 4.21 of 5 – based on 32 votes